2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Ételmérgezést kapott Szűcs Judith

A népszerű énekesnő épp Thaiföldön nyaralt, amikor rosszul lett egy ételtől, így orvoshoz kellett fordulnia. Szűcs Judithnak eszébe jutott a januárban elhunyt magyar turista tragédiája, így nagyon megrémült. Az útra a lánya kísérte el, a baj pedig már az első nap megtörtént. – Ha Ázsiába megy az ember, bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott. Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, amely viszonylag gyorsan helyrehozott – számolt be a kellemetlen esetről Judith a Ripostban.

Szűcs Judith

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.