EUR: 318,66 Ft
CHF: 270,75 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Ételmérgezést kapott Szűcs Judith

A népszerű énekesnő épp Thaiföldön nyaralt, amikor rosszul lett egy ételtől, így orvoshoz kellett fordulnia. Szűcs Judithnak eszébe jutott a januárban elhunyt magyar turista tragédiája, így nagyon megrémült. Az útra a lánya kísérte el, a baj pedig már az első nap megtörtént. – Ha Ázsiába megy az ember, bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott. Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, amely viszonylag gyorsan helyrehozott – számolt be a kellemetlen esetről Judith a Ripostban.

Szűcs Judith

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.