2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Fátyol hadművelet – menyasszony blogot indít a Lokál

Hamarosan dübörögni kezd az esküvő szezon, ráadásul a házasság hetét ünnepeljük az elkövetkezendő napokban, a Lokál pedig kedvezni szeretne minden menyasszonynak. Ha szeretnél nagyokat nevetni, lapunk menyasszonyának, Lénának a segítségét kérni, vagy az ő történeteiből tájékozódni és inspirálódni, kövesd a blogját.

Fotó: youtube/twitter

Ha kislány korod óta tervezgetted a nagy napot, vagy esetleg hirtelen csöppentél bele, vagy nem tudod miképp állj neki a szervezésnek, Léna, a Lokál menyasszonyának blogja épp neked készül. Munka és szervezés, van akinél egyéb elfoglaltságok, mint síró gyerkőc vagy épp az iskolapad (vagy mindkét plusz adalék) is nehezíti a gondtalan menyasszony létet. A szervező, pedig valljuk be, nem túl olcsó, de semmi pánik! Mi itt vagyunk, ötletekkel, történetekkel és rengeteg saját élménnyel megfűszerezve igyekszünk segíteni.


A blog első és egyben bemutatkozó része, – hát mikor máskor – február 14-én indul.

Léna izgatottan és pánikszerűen számol vissza: 68 nap van ugyanis még hátra (a kezdők kevéért, vannak erre remek applikációk, ami kiszámolja mennyi idő van még az esküvőig) és vannak hiányzó elemek a listáján. Hogy mik azok, és szerinte mivel érdemes kezdeni a szervezést, ő hogy kezdte és milyen megpróbáltatásokon, vicces történeteken és szolgáltatókon át vezetett az útja a (számára) tökéletes választásokig, hamarosan kiderül, de szerdáig várnotok kell. *kacsint*


Ha szeretnétek Lénának üzenni, kérdezni tőle, vagy tanácsot adni, hogy milyen témákra lenne érdemes kitérni, küldjetek nekünk levelet a [email protected] címre.

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik – olvasható a házassághete.hu honlapon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.