EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,24 Ft
2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Fidesz: Vona Gábornak kell magyarázatot adnia!

Orbán Viktor miniszterelnök bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Akinek magyarázatot kell adnia az Vona Gábor, a Jobbik elnöke – emelte ki a Fidesz péntek délután az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A nagyobbik kormánypárt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője pénteki sajtótájékoztatójára reagált, melyen a Jobbik felszólította Orbán Viktor kormányfőt, hogy ne “meneküljön ócska hazug plakátkampányok és gépi hangú telefonhívások mögé”, hanem magyarázza el, miért folytat “három éve titokban bevándorláspárti politikát”.


A Fidesz erre reagálva leszögezte: akinek magyarázatot kell adnia, az Vona Gábor. Azt írták: Vona Gábor az, aki “rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti”. Vona Gábor volt, aki “Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást”.

Felidézték továbbá, hogy Vona Gábor azt mondta: el lehet azon gondolkodni, hogy a kvótát végrehajtsuk. Ezen felül Vona Gábor volt, aki a bevándorlási válság közepette azt mondta, hogy “a kerítés egy hatalmas bukás”, és “egy kommunikációs blöff”. Vona Gábor korábban nemzeti radikalizmust ígért a választóinak, de a “hatalomért és a pénzért eladta a pártja lelkét” – fejtette ki közleményében a Fidesz, amely szerint “láthatóan egyre kétségbeesettebb a Jobbik”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.