EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Kecskemét

Flashmobbal népszerűsítették a szerelmet

A múlt hétvégén nemcsak jóllakhattak a vendégek a Malom éttermeiben, de kapcsolatukat is táplálhatták a Parázs Központnak köszönhetően. A házasság hetéhez kapcsolódóan ugyanis idén is megrendezték a már hagyományosnak tekinthető flashmobjukat, a szerelmi kalandtúra nyitó rendezvényét.

Egyik pillanatban még mindenki falatozott a Malom harmadik emeletének asztalainál, majd hirtelen evőeszközök csörgése törte meg a csendet. Így indult a szerelmi kalandtúrát megnyitó villámcsődület, majd egy gyönyörűen megterített asztalhoz invitálták a résztvevőket és a vállalkozó szellemű párokat, családokat. Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon. Arra kérték a párokat, azokból a „menükből” válasszanak papírdobozkájukba, amelyek erősítésre szorulnak náluk, amelyekkel még jobb lehetne a kapcsolatuk.


Érzelem, romantika, aktivitás, relax, kaland – ezek szerepeltek a jelképes étlapon

A kis cetliken változatos feladatokat találtak. Azok a párok, akik elég bevállalósak voltak, a helyszínen megvalósították a feladatokat. Így hirtelenjében mindenkinek olyan érzése lehetett a Malom éttermében, mintha egy szerelmes film forgatásába csöppent volna.

Csokival etették, masszírozták egymást a párok, virággal, szép szavakkal kedveskedtek egymásnak a szerelmesek. Ők aztán részt vettek egy sorsoláson is, így sokan értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak a rendezvényen. Ami azonban ennél sokkal fontosabb, ma már tettek azért, hogy bizonyítsák szerelmüket, szeretetüket. A Parázs Központ által szervezett flashmob célja pedig éppen az volt, hogy minél többekhez jusson el: tápláljuk mindennap kapcsolatunkat, így lehet tartós és örömteli!

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.