EUR: 323,24 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Sport

Florentino Pérez vizsgálja Neymar magánéletét

Nagyon úgy tűnik, hogy a Real Madrid lehet Neymar következő csapata. Spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez a Real elnöke már elkezdte figyelni a brazil klasszis magánéletét is.

Hetente jelennek meg találgatások Neymar jövőjével kapcsolatban, ugyanis egyes források szerint nem érzi jól magát Párizsban és szívesen visszatérne Spanyolországba, csakhogy nem a Barcelonához, ahonnan 222 millió euróért (69 milliárd forint) eligazolt tavaly, hanem a katalánok ősi riválisához, a Real Madridhoz.


A spanyol Sport című lap szerint Florentino Pérez, a Real elnöke semmit nem fog a véletlenre bízni és elkezdte felderíteni a brazil szélső magánéletét, ugyanis mindenképpen meg szeretné szerezni a csapatnak. Érdekesség, hogy Neymar 2013-ban már egyszer nemet mondott a spanyol fővárosi klub hívó szavára.

A lap szerint Pérez tisztában van azzal, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha tényleg le akarja szerződtetni a futballistát, azonban tart attól, hogy Neymar magánélete problémákat okozhat majd a jövőben, hiszen köztudottan nagy éjszakázó.


A Sport szerint Pérez nyomozása minden apró részletre kitér majd, arra is, hogy Neymar kivel szokta belevetni magát az éjszakába. A cikk szerint a Real Madrid vezetősége arra a kérdésre is keresi a választ, hogy képes lesz-e Neymar hozni folyamatosan a magas színvonalú játékot, vagy úgy fog járni, mint Ronaldinho, aki bár kiválóan játszott a rengeteg bulizás hatással volt a pályán nyújtott teljesítményére. Az is fontos a klubnak, hogy megtudja Neymar családja képes lesz-e letelepedni Madridban, ugyanis Párizsban ez nem ment nekik zökkenőmentesen, hiszen a francia sajtó hamar kiderítette hol laknak és a szurkolók folyamatosan a házuk körül ólálkodtak.

Ide tartozik, hogy a Real Madrid brazil legendája, Ronaldo is megszólalt honfitársával kapcsolatban. Szerinte Neymar hamarosan a világ legjobb futballistája lesz és a madridiaknak a legjobbakra van szükségük.

Minden esetre Neymarért körülbelül 300 millió eurót (93 milliárd forint) kellene fizetni a PSG-nek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megvédte Pogbát az ügynöke

  Megvédte Pogbát az ügynöke

  Megvédte Paul Pogbát az ügynöke, Mino Raiola. A Manchester United francia világbajnoka nem volt éppen csúcsformában a Brighton ellen 3-2-re elveszített meccsen.

 • Vidi: Irány a Bajnokok Ligája!

  Vidi: Irány a Bajnokok Ligája!

  Már-már az 1985-ös UEFA-kupa-menetelést idéző hangulatban vannak a fehérváriak. Akkor olyan gigászokat ejtettek ki, mint a PSG vagy a Manchester United, ma „csak” az AEK Athént kell(ene) legyűrni.

 • Meghódította a világot a teqball

  Meghódította a világot a teqball

  Az Ázsiai Olimpiai Tanács hétvégi, jakartai közgyűlésén elismerte az egy éve megalakult Nemzetközi Teqball Szövetséget, a FITEQ-et, így a magyar sportinnováció ott lehet a 2022-es Ázsiai Játékokon.

 • Távozott a Fraditól Doll

  Távozott a Fraditól Doll

  Hivatalos honlapján jelentette be a Ferencváros, hogy távozik posztjáról Thomas Doll, a labdarúgócsapat német vezetőedzője.