2018. november 21., szerda
Olivér

Sport

Florentino Pérez vizsgálja Neymar magánéletét

Nagyon úgy tűnik, hogy a Real Madrid lehet Neymar következő csapata. Spanyol lapértesülések szerint Florentino Pérez a Real elnöke már elkezdte figyelni a brazil klasszis magánéletét is.

Hetente jelennek meg találgatások Neymar jövőjével kapcsolatban, ugyanis egyes források szerint nem érzi jól magát Párizsban és szívesen visszatérne Spanyolországba, csakhogy nem a Barcelonához, ahonnan 222 millió euróért (69 milliárd forint) eligazolt tavaly, hanem a katalánok ősi riválisához, a Real Madridhoz.


A spanyol Sport című lap szerint Florentino Pérez, a Real elnöke semmit nem fog a véletlenre bízni és elkezdte felderíteni a brazil szélső magánéletét, ugyanis mindenképpen meg szeretné szerezni a csapatnak. Érdekesség, hogy Neymar 2013-ban már egyszer nemet mondott a spanyol fővárosi klub hívó szavára.

A lap szerint Pérez tisztában van azzal, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha tényleg le akarja szerződtetni a futballistát, azonban tart attól, hogy Neymar magánélete problémákat okozhat majd a jövőben, hiszen köztudottan nagy éjszakázó.


A Sport szerint Pérez nyomozása minden apró részletre kitér majd, arra is, hogy Neymar kivel szokta belevetni magát az éjszakába. A cikk szerint a Real Madrid vezetősége arra a kérdésre is keresi a választ, hogy képes lesz-e Neymar hozni folyamatosan a magas színvonalú játékot, vagy úgy fog járni, mint Ronaldinho, aki bár kiválóan játszott a rengeteg bulizás hatással volt a pályán nyújtott teljesítményére. Az is fontos a klubnak, hogy megtudja Neymar családja képes lesz-e letelepedni Madridban, ugyanis Párizsban ez nem ment nekik zökkenőmentesen, hiszen a francia sajtó hamar kiderítette hol laknak és a szurkolók folyamatosan a házuk körül ólálkodtak.

Ide tartozik, hogy a Real Madrid brazil legendája, Ronaldo is megszólalt honfitársával kapcsolatban. Szerinte Neymar hamarosan a világ legjobb futballistája lesz és a madridiaknak a legjobbakra van szükségük.

Minden esetre Neymarért körülbelül 300 millió eurót (93 milliárd forint) kellene fizetni a PSG-nek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  2019 január 20-án ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny első futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Marseille, Moszkva és Costa Rica állomások következnek.

 • Hazatér a Vidi

  Hazatér a Vidi

  Három év után hazatér a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC, amelynek megújult stadionját az Újpest elleni szerdai bajnoki mérkőzéssel avatják fel.

 • Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Manny Pacquiao röhögőgörcsöt kapott, amikor farkasszemet nézett Adrian Bronerrel. A két öklöző január 19-én Las Vegasban találkozik a ringben, amikor is a WBA váltósúlyú vb-övéért harcolnak.