2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Győr

Gólkirályt igazolt az ETO!

Javában tart a felkészülés a tavaszi szezonra a győri focistáknál. Jó hír, hogy az élvonalból a csapathoz igazolt Daru Bence, az egykori NB II-es gólkirály.

A 23 éves, jobblábas csatár egy másik zöld-fehér csapat, a Paks keretét erősítette, azonban komoly ambíciókkal érkezett az ETO-hoz.


Daru Bence 1994-ben született, 195 centiméter magas. A játékos a Honvédban nevelkedett, majd 2014 nyarán a BFC Siófokhoz ment kölcsönbe. 2015 januárjában a Zalaegerszegi TE-hez szerződött, ahol 22 góljával ő lett az NB II gólkirálya. A 2016/2017-es szezon téli szünetében került az NB I-es Paksi FC csapatához, innen pedig az ETO-ba vezetett az útja, ahol egy évet tölt kölcsönben.

Daru Bence tavasztól az ETO csapatát erősíti
Fotó: eto.hu

Daru a 2013/2014-es szezontól kezdve 93-szor lépett kezdőként pályára, és 59 gólt rúgott, ebből 29-et a ZTE színeiben. Bence góljaival tavasztól már Győrben kell számolni, s remélhetőleg vele is közelebb kerül az ETO ahhoz a céljához, hogy visszatérhessen az NB I-be.

– Az elmúlt egy évem nem pont úgy sikerült, ahogy szerettem volna, volt pár kisebb sérülésem, és úgy láttam, hogy a karrierem szempontjából most jobb egyet visszalépni, hogy aztán kettőt léphessek előre. Az ETO-nál minden feltétel adott a jó szerepléshez, egy nagyon patinás, neves klubról beszélünk, ahol mindenki a maximumra törekszik. Örömmel csatlakoztam a csapathoz, és remélem, hogy elérjük a közösen kitűzött célokat. Én mindent meg fogok tenni a lehető legjobb szereplés érdekében – mondta el Daru a klub hivatalos honlapján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.