2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Gyász! Elhunyt Tahi Tóth László

Nagyon szomorú hírt közölt hivatalos közösségi oldalán a Vígszínház. 75 éves korában elhunyt Tahi Tóth László.

„Tahi Tóth László családja és a Vígszínház társulata mély fájdalommal és megtört szívvel tudatja, hogy Tahi Tóth László, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, kollégánk és barátunk türelemmel és méltósággal viselt betegség után életének 75. évében elhunyt. Emlékezetes és felejthetetlen alakításait, tehetségét, életszeretetét örökre szívünkben őrizzük.

Tahi Tóth Lászlót a Vígszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később adunk tájékoztatást.” – áll a színház közleményében.


Mint arról 2017 októberében beszámoltunk, agyérműtét és hosszan tartó rehabilitáció után, kilenc hónap elteltével újra színpadra állt Tahi Tóth László. A Kossuth-díjas színművész január végén, előadás közben lett rosszul.

Az örök nevettető:

Kapcsolódó Cikkek

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.