EUR: 322,98 Ft
CHF: 283,56 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Gyilkosság Dövényben, a gyanúsítottakat elfogták

Megöltek egy embert Dövényben vasárnap, a gyanúsítottakat elfogták. Három embert emberöléssel, negyedik társukat, akit szerdán fogtak el, bűnpártolással gyanúsítják – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A 2018. február 4-én történt eset másnapján a sértett élettársa feljelentést tett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon.


A bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták az emberöléssel gyanúsított 40 éves dövényi férfit, 35 éves élettársát és egy 29 éves putnoki férfit. A későbbiekben elfogták negyedik társukat is, egy 39 éves putnoki nőt, aki a gyanú szerint a nyomok eltüntetésében működött közre.

A nyomozás adatai szerint egy dövényi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóval elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

Kapcsolódó Cikkek

 • 53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  Zimányi András gondolt egyet, és egy olyan célt tűzött ki maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet.

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.