EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,12 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Sport

Hazard szerint a Chelsea a legjobb négy között kell végezzen

Eden Hazard, a Chelsea támadója figyelmeztette csapattársait. A belga futballista szerint az együttes mindenképpen az első négyben kell végezzen a Premier League-ben azért, hogy bebiztosítsa a Bajnokok Ligája indulást a következő szezonban.

Zajlik az élet a Chelsea labdarúgócsapatában. Nem elég, hogy jövőhéten a Barcelonával néznek farkasszemet a Bajnokok Ligájában és Antonio Conte menedzser fél lábbal már kint van a klubból, most már egyes játékosok megkérdőjelezik a BL-indulást a következő idényben.


A tavalyi bajnokcsapat idén képtelen volt hozni a domináló játékát, és az elmúlt 11 meccsből is csak hármat tudtak megnyerni az össze sorozatot figyelembe véve. A csapat jelen pillanatban a negyedik helyen tanyázik a Premier League tabelláján, 19 ponttal a listavezető Manchester City mögött.

Eden Hazard, a londoni klub szélsője megtalálta a góllövő cipőjét, hétfőn duplázni tudott a West Brom ellen 3-0-ra megnyert bajnokin. Fontos győzelem volt ez a klub számára, hiszen a West Brom előtti két meccsét elveszítette a Bournemouth és a Watford ellen.


– Fontos győzelem volt. Fantasztikusan jó játékosaink vannak és ha törik, ha szakad akkor is a legjobb négy hely egyikén kell végezzünk. Ez a célunk. Még 11 meccsünk van a szezon végéig és mindent meg kell tennünk, hogy elindulhassunk a BL-ben – idézi a belgát a Chelsea hivatalos honlapja.

A csapat már csak A BL-ben és az FA Kupában reménykedhet a végső győzelemben, ugyanis a Cityt beérni lehetetlenség. A 27 éves Hazard arra hívta fel a csapattársai figyelmét, hogy hajtaniuk kell, hogy legalább egy trófeát elhódítsanak.

– Egységesek vagyunk, dolgoznunk kell és meccseket kell nyerjünk. A Chelseaben futballozunk, és ezt nagyon jól a fejünkbe kell véssük – fogalmazott.

Kapcsolódó Cikkek