EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Hujber beleszállt Liptaiba és Friderikuszba

Hujber Feri az utóbbi időben polgárpukkasztó megnyilvánulásai miatt került a rivaldafénybe.

Ha nem egy műsorban bizonygatja, hogy Jézus csak egy színész volt, akkor a közösségi oldalán osztja meg kicsit sem szokványos gondolatait arról, hogy csak szexért ad interjút. Legutóbbi bejegyzésében pedig nemcsak a mostani sztárokat titulálja butának, de két igen meghatározó médiaszemélyiségről, Friderikusz Sándorról és Liptai Claudiáról is véleményt formál.


Elsőként Fridit hozza fel példának: „Ezek az »új« emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt…” – fejti ki a bejegyzésben véleményét Friderikuszról Hujber, majd rátér Claudiára: „Amit SOHA nem akarok még egyszer látni, mikor Liptai Claudia az álkedvese öngyilkossága után másnap a Tv2-ben zokogott élőben… Ezektől a belem kifordult és kifordul még mindig!!” – emlékezett vissza Hujber a színész-műsorvezető korábbi tragikus kapcsolatára Daróczi Dáviddal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.