2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Hujber beleszállt Liptaiba és Friderikuszba

Hujber Feri az utóbbi időben polgárpukkasztó megnyilvánulásai miatt került a rivaldafénybe.

Ha nem egy műsorban bizonygatja, hogy Jézus csak egy színész volt, akkor a közösségi oldalán osztja meg kicsit sem szokványos gondolatait arról, hogy csak szexért ad interjút. Legutóbbi bejegyzésében pedig nemcsak a mostani sztárokat titulálja butának, de két igen meghatározó médiaszemélyiségről, Friderikusz Sándorról és Liptai Claudiáról is véleményt formál.


Elsőként Fridit hozza fel példának: „Ezek az »új« emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt…” – fejti ki a bejegyzésben véleményét Friderikuszról Hujber, majd rátér Claudiára: „Amit SOHA nem akarok még egyszer látni, mikor Liptai Claudia az álkedvese öngyilkossága után másnap a Tv2-ben zokogott élőben… Ezektől a belem kifordult és kifordul még mindig!!” – emlékezett vissza Hujber a színész-műsorvezető korábbi tragikus kapcsolatára Daróczi Dáviddal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.