EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Hujber beleszállt Liptaiba és Friderikuszba

Hujber Feri az utóbbi időben polgárpukkasztó megnyilvánulásai miatt került a rivaldafénybe.

Ha nem egy műsorban bizonygatja, hogy Jézus csak egy színész volt, akkor a közösségi oldalán osztja meg kicsit sem szokványos gondolatait arról, hogy csak szexért ad interjút. Legutóbbi bejegyzésében pedig nemcsak a mostani sztárokat titulálja butának, de két igen meghatározó médiaszemélyiségről, Friderikusz Sándorról és Liptai Claudiáról is véleményt formál.


Elsőként Fridit hozza fel példának: „Ezek az »új« emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt…” – fejti ki a bejegyzésben véleményét Friderikuszról Hujber, majd rátér Claudiára: „Amit SOHA nem akarok még egyszer látni, mikor Liptai Claudia az álkedvese öngyilkossága után másnap a Tv2-ben zokogott élőben… Ezektől a belem kifordult és kifordul még mindig!!” – emlékezett vissza Hujber a színész-műsorvezető korábbi tragikus kapcsolatára Daróczi Dáviddal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.