EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Tragédia változtatta meg Mező Misi életét

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere megannyi koncert mellett jelenleg A Dal zsűritagjaként a Duna Televízióban is bizonyíthatja szakmai rátermettségét. Kevesen tudják azonban, hogy a zene mellett a vallás is kiemelten fontos szerepet játszik az életében, olyannyira, hogy hamarosan teológiai végzettségét is megszerzi a főiskolán.

A zenész gyerekkora óta tudja, hogy Isten létezik, efelől sohasem voltak kétségei. Ettől függetlenül benne is megannyi kérdés fogalmazódott meg az idők során hitével kapcsolatban. Kíváncsisága és tudásszomja mellett egy tragédia is beárnyékolta az életét, aminek feldolgozásához nagy szüksége volt az Úr segítségére.


– Egy tragédia változtatta meg az életemet. Édesanyám meghalt, és ahogy el­ment, máig fájó, mély sebet ha­gyott bennem – nyilatkozta korábban a Borsnak a zenész.

Misi ugyan többször hangsúlyozta, hogy nem szeret a múlton rágódni, lapunknak most elárulta: időről időre igenis visszatekint.
– Az ember ahogy öregszik, és halad előre, olykor visszatekint a múltba, hogy mik voltak azok az értékek, amelyeket még nagyapáitól, nagyanyáitól tanult. Fontos, hogy ki mit hoz magával otthonról, meghatározza az egész életünket, létezésünket – magyarázta a frontember, aki hamarosan teológiából diplomázik.

– Hívő emberként fontos, hogy minél többet tudjak a bibliáról, az evangéliumról. Az etikától a dogmatikáig rengeteg tantárgyunk van. Isten majd eldönti, hogy a megszerzett tudással mit kezdek. A főiskola elvégzése után lesz egy teológiai végzettségem, egy szélesebb körű lexikális tudásom, amit pusztán önszorgalomból szereztem meg – nyilatkozta Misi, aki a kurzus során sokkal türelmesebb és kiegyensúlyozottabb lett.

Fotó: Cser Dániel

 

 

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.

 • Újra randizik Hajdú Péter

  Újra randizik Hajdú Péter

  Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.