EUR: 323,24 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Sport

Ifjabb Mészöly Kálmán: Gyógyulj meg, fater!

Jól megijesztett mindenkit Mészöly Kálmán. A Vasas 76 éves egykori futballistáját kórházba szállították a hétvégén. Nagyobbik fia elárulta, egy vírusos fertőzés miatt nagyon felszökött a láza, ezért volt szükség komolyabb orvosi vizsgálatokra, de szerencsére, úgy tűnik, nincs nagyobb baj.

Az első hírek még agyvérzés gyanújáról, tüdőgyulladásról és komoly szövődményekről szóltak. Nem csoda, hogy a hazai labdarúgó-társadalom legendái, Mészöly kortársai szinte percenként hívták aggódva a családot. Nos, azóta kiderült, hogy hála az égnek, nincs igazán nagy baj.


– Megijedtünk, hiszen nagyon felszökött a láza a fertőzés miatt, ezért kellett sürgősen kórházba szállítani – árulta el a Lokálnak ifjabb Mészöly Kálmán, a legenda idősebbik fia. – Ebben a korban nagyon komolyan kell venni az ilyen fertőzéseket, ezért a János Kórházból azonnal átvitték kivizsgálásra a városmajori szívklinikára, de nem volt súlyosabb szövődményekre utaló jel, azonban valószínűleg még jó darabig kezelésre szorul. A kedélye már sokat javult, s talán neki is sokat számít, hogy számtalan ismerőse, barátja kívánt neki jobbulást. Mi is ebben bízunk, de innen is üzenem neki, hogy gyógyulj meg, fater!

A 61-szeres válogatott futballista legutóbb néhány hete, a januári Év sportolója gálán jelent meg nagy nyilvánosság előtt, ahol életműdíjat kapott az MLSZ-től. A színpadra Géza fia kíséretében ment fel, és az elismerés mellé vastapsot kapott rögtönzött köszönőbeszéde elmondása után.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Mészöly Kálmán életműdíjat kapott (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megvédte Pogbát az ügynöke

  Megvédte Pogbát az ügynöke

  Megvédte Paul Pogbát az ügynöke, Mino Raiola. A Manchester United francia világbajnoka nem volt éppen csúcsformában a Brighton ellen 3-2-re elveszített meccsen.

 • Vidi: Irány a Bajnokok Ligája!

  Vidi: Irány a Bajnokok Ligája!

  Már-már az 1985-ös UEFA-kupa-menetelést idéző hangulatban vannak a fehérváriak. Akkor olyan gigászokat ejtettek ki, mint a PSG vagy a Manchester United, ma „csak” az AEK Athént kell(ene) legyűrni.

 • Meghódította a világot a teqball

  Meghódította a világot a teqball

  Az Ázsiai Olimpiai Tanács hétvégi, jakartai közgyűlésén elismerte az egy éve megalakult Nemzetközi Teqball Szövetséget, a FITEQ-et, így a magyar sportinnováció ott lehet a 2022-es Ázsiai Játékokon.

 • Távozott a Fraditól Doll

  Távozott a Fraditól Doll

  Hivatalos honlapján jelentette be a Ferencváros, hogy távozik posztjáról Thomas Doll, a labdarúgócsapat német vezetőedzője.