2018. november 16., péntek
Ödön

Extra Sopron

Így kell járni…

Egy Somogy megyei gyönyörű népdal, egy friss csárdás sorai ihlették a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola közelgő, hétvégi műsorának címválasztását.

Február 3-án és 4-én az elmúlt egy év munkájának eredményeit láthatják a nézők a Soproni Petőfi Színházban, amely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc- és népzenei kincs bemutatását ígéri. Színpadra lépnek az intézmény néptánccsoportjai, népzenészei, a Sopron Táncegyüttes, a Pendelyes Táncegyüttes és a Kacagány Néptánccsoport. Az Így kell járni című műsor szombaton 10.30-kor, vasárnap 10.30-kor és 16 órakor kezdődik, míg az Egy titok margójára előadást február 3-án 18 órkor mutatják be. Közreműködik a Fajkusz Banda is. Művészeti vezető: Sipos Ferenc.

Fotó: Herr József

Kapcsolódó Cikkek

  • Viszkis: Most már révbe értem!

    Viszkis: Most már révbe értem!

    Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.