EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra Sopron

Így kell járni…

Egy Somogy megyei gyönyörű népdal, egy friss csárdás sorai ihlették a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola közelgő, hétvégi műsorának címválasztását.

Február 3-án és 4-én az elmúlt egy év munkájának eredményeit láthatják a nézők a Soproni Petőfi Színházban, amely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc- és népzenei kincs bemutatását ígéri. Színpadra lépnek az intézmény néptánccsoportjai, népzenészei, a Sopron Táncegyüttes, a Pendelyes Táncegyüttes és a Kacagány Néptánccsoport. Az Így kell járni című műsor szombaton 10.30-kor, vasárnap 10.30-kor és 16 órakor kezdődik, míg az Egy titok margójára előadást február 3-án 18 órkor mutatják be. Közreműködik a Fajkusz Banda is. Művészeti vezető: Sipos Ferenc.

Fotó: Herr József

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.