EUR: 311,98 Ft
CHF: 269,95 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Íme a megdöbbentő vagyonnyilatkozatok

Megdöbbentő vagyonnyilatkozatokat olvashattunk az ellenzéki pártok vezető politikusaitól – írja az Origo.

A Jobbik vezető politikusai közösen játsszák azt, mintha hajléktalanok lennének, senkinek sincs saját ingatlana, legalábbis a nevén. Így rögtön adódik a kérdés, hogy kinél is laknak a macskasimogató antiszemiták. Gyurcsány Ferenc szokásához híven dőzsölt tavaly és régi trükkel homályosítja el a vagyonát, míg Szél Bernadett nagyon furcsa nyilatkozatot tett -ismerteti a portál.


A részletes beszámolóból az is kiderül, hogy továbbra is rejtegeti zavaros ingatlanhelyzetét Allah nagy híve, Vona Gábor. A Jobbik elnökének vagyonnyilatkozata érdemben semmit nem változott 2016-hoz képest, Legalábbis ezt állítja. Tavalyelőtt vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele sincs. Nagy kérdés, hogy valójában kinél is lakik.

Pártelnökéhez hasonlóan nincs lakása Volner Jánosnak , pedig milliókkal gazdagodott a Jobbik frakcióvezetője 2017-ben. Azaz, a korábban cégtemetőivel lebukott politikus azt állítja, hogy semmije sincs. Se háza, se lakása, se ingatlana.


Az Origo cikkéből azt is megtudhatjuk, mit vallott be vagyonnyilatkozatában Szél Bernadett, és mihez ragaszkodik nagyon az LMP-s Hadházy Ákos.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Vége a fényűzésnek, luxus nélkül él az Andraschek házaspár. A hajléktalanból lett lottómilliomos família mára már hétköznapi életet él, és minden fillér kiadásra odafigyel.

 • Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a rendőrt, aki brutálisan bánt egy kutyával. Az erről szóló videó, melyet Dányban vettek fel, hétfőn került ki a legnagyobb közösségi oldalra, és tegnap délutánig már több mint százezren látták.

 • Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Több mint tízezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak évente egy új európai szakértői javaslat alapján. Ráadásul válsághelyzet esetén kötelezővé válna a migráció terhe alatt álló államok “megsegítése”, ami gyakorlatilag tömeges menekült áradatot jelentene hazánknak.