2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Külföld

Ikertestvérével cserélt helyet egy rab

Az ikertestvérét hagyta a rácsok mögött az a perui rab, aki még tavaly egy látogatás alkalmával állítólag bedrogozta fivérét, ruhát cserélt vele, majd kisétált a börtönből.

Az agyafúrt szökésre akkor derült fény, amikor ujjlenyomatot vettek a szökevény testvérétől. Az elítéltet végül 13 hónap után sikerült lekapcsolni. Azért lépett meg a börtönből, mert meg akarta látogatni édesanyját. Az ikertestvér ellen is nyomozás indult, ugyanis azt gyanították, hogy a család összejátszott a szökés kitervelésekor, ám később ejtették a vádat, a szabadulóművész pedig visszatért a rácsok mögé.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Meseház

    A nap képe: Meseház

    Sokan hallottak már Az idős nő aki egy cipőben él című meséről, azonban a történetből életre kelt vendégházról már sokkal kevesebben.

  • Szakértő: Romániában szelektíven alkalmazzák a törvényeket

    Szakértő: Romániában szelektíven alkalmazzák a törvényeket

    Romániában a meglévő törvényeket sem tartják be, vagy szelektíven alkalmazzák őket – mondta Pászkán Zsolt Románia-szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán azzal kapcsolatban, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálatának 2017-es jelentése szerint az élet szinte minden területén felerősödött a magyarellenesség Romániában.