2018. november 16., péntek
Ödön

Külföld

Isztambuli bazárban lóg Vona fényképe – Videó!

Egy isztambuli bazárosról mesélt törökországi előadásán Vona Gábor, aki közönségének elmondta, a cipőárus bazárjában lóg egy fénykép róla a falon – írja a Borsonline.hu.

– Nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban és elment cipőt vásárolni a bazárba és azt vette észre, hogy a cipőárusnak a falán ott van kirakva az én fényképem. Úgy tett, mintha nem tudná, ki van a képen és megkérdezte a cipőárustól, ki az ott a képen. Ő azt mondta, hogy egy turáni vezető, hát miért nem ismered, ha magyar vagy? Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt. Ezt a kis történetet Magyarországon el sem merem mondani, mert ha meghallják a magyarok, hogy Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunknak a boltja – idézi a Borsonline.hu a Jobbik elnökének szavait.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újságíró-gyilkosság: A szaúdi ügyészség halálbüntetést kér öt vádlottra

    Újságíró-gyilkosság: A szaúdi ügyészség halálbüntetést kér öt vádlottra

    A szaúdi ügyészség halálbüntetést kért csütörtökön öt vádlottra az ország isztambuli főkonzulátusán október elején meggyilkolt Dzsamál Hasogdzsi halála miatti büntetőperben, az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma pedig szankciókkal sújtott tizenhét szaúdi állampolgárt a kormánykritikus újságíró halála ügyében játszott szerepükért.

  • A nap képe: Lebegő piac

    A nap képe: Lebegő piac

    Színes hajókat erősítenek össze jó szorosan a dél-kalimantáni város, Lok Baintan úszó piacán. A Borneó szigetének indonéz részén található településen a legtöbben így árulják a kézzel szedett gyümölcsöket és zöldségeket.