EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Mariano az olasz ideál

Mariano Di Vaio 18 évesen költözött Londonba, ahol hamar a keresett modellek közé került. Később színészetet tanult, 2012 óta pedig divattervező is. Olyan divatmárkák arca volt már, mint az Armani, a Roberto Cavalli és a John Galliano. A 28 éves, kifogástalan testű, világhírű modell a nők legnagyobb bánatára már három éve házas. A divatszakma szerint Mariano megtestesíti az olaszt férfiideált, és ezzel mi sem tudunk vitatkozni.

Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

 

 Profimedia, Alamy

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.