2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Megmutatta ikertestvérét Gabriela Spanic

A Gorcayes magazin címlapján szerepel a sorozatkirálynő Gabriela Spanic és ritkán látott ikertestvére, Daniela. A 44 éves színésznőről az utóbbi időben túlzott plasztikai műtétei kapcsán olvashattunk, de kétségtelen, hogy még mindig gyönyörű. Érdekes, hogy annak idején a Paula és Paulina sorozatban szereplő ikerpár mindkét tagját Gabriela alakította. Élete legnehezebb időszaka pár éve volt, amikor kiderült, hogy a személyi asszisztense hosszú időn át mérgezte őt és családtagjait: ammónia-szulfidot tett az italukba, ételükbe. A bíró végül nyolc évre ítélte a pszichopata asszonyt.

Gabriela (balra) és Daniela fotó: Instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.