EUR: 311,43 Ft
CHF: 270,44 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Megmutatták ritkán látott testvérüket a Vastag fivérek

Vastag Csaba és öccse Tamás ritkán látott fivérüket Balázst mutatták be a Családvarázs című műsorban. A három fiú gyerekkori élményeikről mesélt és arról, ki mit szólt ahhoz, hogy Tomi alapított először családot.

Vastag Csaba és Vastag Tamás ugyan óvják magánéletüket, ennek ellenére a nyilávnosság előtt élik magánéletüket. Ám annál kevesebettet tudhatunk a középső Vastag fiúról, Balázsról, aki a Családvarázs című műsorban testvéreivel együtt szerepelt. Mint kiderült, Balázs borzasztóan büszke fivéreire, az pedig egyáltalán nem lepte meg, hogy a mindössze 26 éves Tamás volt az, aki közülük először családot alapított.


Kapcsolódó cikkek:

Sztárénekesek az Aidában
A Dal 2018 – Ők versenyeznek az első válogatóban
Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját
Vastag Tamásék taroltak a Sztárban sztár +1 kicsiben
Vastag Csaba jótékonykodik

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.