2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Mégsem békül Pártos Csilla és Pécsi Ildikó

Évek óta tart a háború Pécsi Ildikó és fia exneje, Pártos Csilla között. Két ügyben is pereskednek, hiszen a válást követően a rokontartás mellett a vagyonmegosztásban sem sikerült megegyezniük. Decemberben röppent fel a hír, miszerint Pártos Csilla hajlandó peren kívül megegyezni, kibékülni exanyósával annak érdekében, hogy mindörökre lezárják ezt nehéz időszakot. Ildikó is békére vágyik már, hiszen a sok stressz és idegeskedés nem tesz jót az egészségének. Most úgy tűnik azonban, hogy az ügy mégis tovább húzódik, ugyanis a jógaoktató ügyvédje, dr. Gerencsér András semmiféle peren kívüli megegyezésről nem értesült.
Velünk senki nem egyeztetett az ügyben, még csak nem is hallottam erről az egészről. Nem tudok arról, hogy bármelyik fél is peren kívül szeretne megegyezni – mondta Csilla ügyvédje a Ripostnak.

Pártos Csilla (Fotó: Mészáros Dia)

Pécsi Ildikó (Fotó: Mészáros Diána)


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.