2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Debrecen

Megújul a Tócóskert

Munkagépek zaját lehet hallani napközben a debreceni Holló László sétány környékén, mert megkezdődött az új, fedett piac építése a Tócóskertben, így egy régi terv valóra váltása kezdődött meg.

Az uniós támogatásból, az Új Főnix Terv részeként megvalósuló fejlesztés kivitelezési munkálatai a tervek szerint 2018 ősz végére befejeződnek, s a Fényesudvari megújult piac után a Tócóskert is kiváló feltételekhez jut. A kétszázmilliós beruházás terveiben 68 új árusítóasztal szerepel, valamint kialakítanak négy üzlethelyiséget is. A szabadtéri piacnál mindezek mellett kiszolgáló és szociális helyiségek is elkészülnek őszre. A munkálatokat Pósán László országgyűlési képviselő is megtekintette a napokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.