EUR: 319,17 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Nagy Konrád viszi a magyar zászlót Phjongcshangban

A gyorskorcsolyázó Nagy Konrád viszi a magyar zászlót a phjongcshangi téli olimpia pénteki nyitóünnepségén. Nagypályás gyorskorcsolyázó legutóbb a 2002-es Salt Lake City-i játékokon vihette a magyar lobogót.

– Nagyon megtisztelőnek tartom és örülök, hogy a csapatvezetés és a MOB engem bízott meg ezzel a feladattal. Mint ahogy a versenyek során, most is figyelni fogok arra, hogy a legjobbat nyújtsam, és „előveszem” a legjobb zászlólengető tudásomat. Remélem, büszkévé tudom tenni a magyarokat – mondta Nagy.

A 25 éves egyetemi világbajnok, Nagy Konrád másodszor szerepelhet olimpián, Szocsiban 26. lett 1500 méteren, idén viszont kedvenc távja mellett 1000 méteren is indulási jogot szerzett. A XXIII. téli olimpia nyitóünnepsége magyar idő szerint péntek délben kezdődik.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.