EUR: 323,48 Ft
CHF: 286,50 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Nincs mese! Van, ahol vasárnap mínusz 20 fok is lehet

Eleinte délnyugaton, és a középső országrészben több lesz a felhő, és ott havazás, hózápor is várható, majd az éjszaka második felében csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap, legfeljebb néhol lehet gyenge havazás, hózápor. Az északkeleti, északi szél többfelé megerősödik, északkeleten helyenként viharossá fokozódik. Nyugaton gyenge hófúvás előfordulhat.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -14 fok között várható, de a derült, havas, szélvédett tájakon hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -2 és -7 fok között alakul.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.