EUR: 321,01 Ft
CHF: 282,38 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Külföld

Kéjes nyögések a nászinduló helyett

Komoly zavar támadt egy brazil pár esküvőjén, ahol egy darabig minden a terv szerint haladt, azonban egy kínos baki tönkretette a menyasszony bevonulását.

A megható pillanat hamar tovaszállt, amikor a hangfalból szóló szerelmes dalt hirtelen egy pár vad szexének buja nyögdécselése váltotta fel. Persze a násznép nem tudta mire vélni az éles váltást, érthető, hogy pillanatokon belül mindenki hangos nevetésben tört ki. Az csak később derült ki, hogy a fiatalok a netről töltötték le kedvenc dalukat, azonban elfelejtették leellenőrizni a muzsikát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bécsben lobbizott az egyeteméért Soros

  Bécsben lobbizott az egyeteméért Soros

  Államfőket megillető külsőségek között találkozott vasárnap Soros Györggyel Sebastian Kurz osztrák kancellár, aki a Közép-Európai Egyetem Bécsbe költöztetéséről tárgyalt a milliárdos spekulánssal.

 • Újra kitört a Fuego

  Újra kitört a Fuego

  Ismét kitört a Fuego (tűz) nevű vulkán Guatemalában, a tűzhányó környékén lévő településekről nagyjából négyezer embert evakuáltak, s ezrek menekültek biztonságos helyre – közölte hétfőn a közép-amerikai ország katasztrófavédelmi hatósága és a Prensa Libre című helyi hírlap.

 • Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

  Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

  Százhúszezer eurót (csaknem 40 millió forintot) játszott el egyházközsége pénzéből internetes szerencsejátékokon egy katolikus pap Németországban – közölte a magdeburgi egyházmegye egyik szóvivője hétfőn.