EUR: 322,24 Ft
CHF: 284,07 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Hódmezővásárhely

Olcsóbb, gyorsabb és egyszerűbb lett az ügyintézés

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal megújult épületét. A bővítés keretében az eddig 16 munkaállomásból álló kormányablak január 1-jétől 24 ablakkal működik, valamint adóhatósági ügyfélszolgálattal bővült a szolgáltatások köre.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal megújult épületét.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal közel 350 millió forint hazai költségvetési forrás felhasználásával több mint 800 négyzetméteres új irodaépület megépítésével bővítette Hódmezővásárhelyen az Ady Endre u. 14. szám alatti épületét.


A kormány célja az volt, hogy minden járási hivatali központban az adóügyeket és a közigazgatásban érintett ügyeket egy helyen lehessen intézni.

A teljeskörűen a kormányablakba integrált nemzeti adó- és vámhivatali ügyfélszolgálat a meglévők mellett további 5 munkaállomás kialakítását igényelte. A NAV-ablak január 3. óta fogadja ügyfeleit az új helyszínen.

A kibővült hódmezővásárhelyi Járási hivatal az Ady Endre utca 14. szám alatt.

Az állampolgárok jobb kiszolgálása érdekében ideköltözött a foglalkoztatási osztály, valamint a földhivatali osztály ügyfélszolgálata is. Így az épület földszintjén található kormányablakban már 29 munkaállomáson dolgoznak, és az eddig megszokott okmányirodai és családtámogatási ügyek mellett földhivatali és foglalkoztatási ügyekben is itt várják az ügyfeleket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.