EUR: 311,52 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Oszter Sándor különleges klubhoz tartozhatott

Kedden folytatódott Oszter Sándor tárgyalása, a színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják. A lassan másfél éve tartó tárgyalássorozat a végéhez közeledik, hiszen a bíróság már a védőbeszédeket hallgatja meg. Kedden elhangzott egy, az ügyészség szerint a színészt is érintő különleges társaságnak a neve: a büntethetetlenek klubja. Az elsőrendű vádlott ugyanis állítólag többször így hivatkozott telefonbeszélgetéseiben azokra, akik korábbi tervében – miszerint kimosdatják adócsalási ügyéből – segédkeztek neki. A vád szerint közéjük tartozott Oszter is. Mint ismert, korábban az ügyész az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kért, Oszterre 4 év 3 hónapnál kevesebbet. A tárgyalássorozat márciusban folytatódik.

 

Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.