2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Oszter Sándor különleges klubhoz tartozhatott

Kedden folytatódott Oszter Sándor tárgyalása, a színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják. A lassan másfél éve tartó tárgyalássorozat a végéhez közeledik, hiszen a bíróság már a védőbeszédeket hallgatja meg. Kedden elhangzott egy, az ügyészség szerint a színészt is érintő különleges társaságnak a neve: a büntethetetlenek klubja. Az elsőrendű vádlott ugyanis állítólag többször így hivatkozott telefonbeszélgetéseiben azokra, akik korábbi tervében – miszerint kimosdatják adócsalási ügyéből – segédkeztek neki. A vád szerint közéjük tartozott Oszter is. Mint ismert, korábban az ügyész az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kért, Oszterre 4 év 3 hónapnál kevesebbet. A tárgyalássorozat márciusban folytatódik.

 

Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.