2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Otthon szülésre készül Katalin hercegné

Katalin hercegné Credit: Profimedia, Wenn

Nagy dologra szánta el magát Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné: otthon szeretné megszülni a harmadik gyermekét. Katalinnak áprilisig még van pár hónapja arra, hogy felkészüljön, ehhez pedig minden segítséget megkap a férjétől, aki egy külön szobát rendeztetne be erre, illetve orvosokat is szerződtetne. A királyi családnak állítólag nem tetszik az ötlet, mert nem akarják, hogy a következő trónörökös bármiféle veszélynek legyen kitéve, amiért a palota falain belül látja meg a napvilágot az ellenőrzött, kórházi körülmények helyett. Katalinnak közben szépen gömbölyödik a hasa, legutóbb egy rendezvényen fotózták, ahol pezsgőspohárból ivott vizet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére.

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.