2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Priscilla Presley: Elvis nem gondolta volna, hogy szobrot kaphat Magyarországon

Nyáron hazánkba látogat Priscilla Presley, aki odáig van a gondolattól, hogy Budapesten férjéről elnevezett park van, ráadásul teljes vállszélességgel szorgalmazza egy a Királyt ábrázoló szobor elkészülését is. 

A rock and roll-legenda volt felesége június 6-án látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. A szervezőktől értesült arról, hogy a magyar fővárosban milyen nagy tiszteletben tartják Elvis emlékét, valamint arról, hogy rajongók már gyűjtést is szerveztek, hogy a Király parkjában egy róla készült szobor is állhasson.


 Credit line: Profimedia, Wenn

– Ez hihetetlen. Ebből is látszik, hogy milyen hatással volt Elvis a világra. Bár már több mint negyven éve nincs köztünk, zenéjével, személyiségével olyan nyomot hagyott, amelyet nem lehet kitörölni. Ő valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy évtizedekkel a halála után Magyarországon felavatnak egy róla elnevezett teret, egyszer pedig talán szobrot is állítanak neki – mondta az exfeleség, aki reméli, a rajongók sikerrel járnak és valóban lesz Elvis-szobor Budapesten. – Fantasztikus dolognak tartom, hogy a város vezetősége támogatta, hogy Elvisről nevezzenek el egy parkot. Köszönöm a rajongóknak is, hogy szorgalmazzák a szobor felállítását.

Mint ismert, a Király 2011-ben Budapest díszpolgára lett, ekkor döntöttek úgy, hogy egy parkot is elneveznek róla, mert kiállt az 1956-os forradalom mellett. Amerikában tízmilliók figyelmét hívta fel a szabadságharcra, és kérte, hogy gyűjtsenek pénzt a nehéz helyzetbe került magyaroknak.

Mandatory Credit: Photo by Rex Features/Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.