2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Quincy Jones: Brando a postaládát is megd.gta volna

Elképesztő, megdöbbentő, szürreális interjút adott a Vulture magazinnak az egyik legismertebb producer, Quincy Jones, aki hamarosan 85 éves lesz. Minden újságíró ilyen őszinte interjúalanyra vágyik. Jones többek között elmondta: szerinte a chicagói maffia feje, Sam Giancana ölte meg John F. Kennedyt. Michael Jackson kapzsi volt, és plasztikafüggősége az apjára vezethető vissza, aki csúnyának tartotta és bántalmazta.
– Mindig azt mondta, hogy betegség miatt kellenek a műtétek. Lószart! – mondta Jones, aki szerint a Beatles tagjai voltak a legrosszabb zenészek, akikkel valaha is találkozott. Dicsekedett azzal, hogy 12 évvel ezelőtt randizott Donald Trump lányával, amit Ivanka szeretett volna. Szerinte a szőkeségnek van a legszebb lába a világon. Marlon Brandóról azt mondta, hogy egy postaládát is megd.gott volna, de lefeküdt Richard Pryorral is, akinek az özvegye megerősítette ezt, tudott férje biszexualitásáról.
„Ilyen volt a hetvenes évek. A drogok még jók voltak, ha eleget kokóztál, akkor akár egy radiátort is megd.gtál, és másnap virágot küldtél neki” – mondta Pryor özvegye.

line: Profimedia, Splash


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.