2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Quincy Jones: Brando a postaládát is megd.gta volna

Elképesztő, megdöbbentő, szürreális interjút adott a Vulture magazinnak az egyik legismertebb producer, Quincy Jones, aki hamarosan 85 éves lesz. Minden újságíró ilyen őszinte interjúalanyra vágyik. Jones többek között elmondta: szerinte a chicagói maffia feje, Sam Giancana ölte meg John F. Kennedyt. Michael Jackson kapzsi volt, és plasztikafüggősége az apjára vezethető vissza, aki csúnyának tartotta és bántalmazta.
– Mindig azt mondta, hogy betegség miatt kellenek a műtétek. Lószart! – mondta Jones, aki szerint a Beatles tagjai voltak a legrosszabb zenészek, akikkel valaha is találkozott. Dicsekedett azzal, hogy 12 évvel ezelőtt randizott Donald Trump lányával, amit Ivanka szeretett volna. Szerinte a szőkeségnek van a legszebb lába a világon. Marlon Brandóról azt mondta, hogy egy postaládát is megd.gott volna, de lefeküdt Richard Pryorral is, akinek az özvegye megerősítette ezt, tudott férje biszexualitásáról.
„Ilyen volt a hetvenes évek. A drogok még jók voltak, ha eleget kokóztál, akkor akár egy radiátort is megd.gtál, és másnap virágot küldtél neki” – mondta Pryor özvegye.

line: Profimedia, Splash


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Viszkis: Most már révbe értem!

    Viszkis: Most már révbe értem!

    Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.