EUR: 318,84 Ft
CHF: 274,67 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Quincy Jones: Brando a postaládát is megd.gta volna

Elképesztő, megdöbbentő, szürreális interjút adott a Vulture magazinnak az egyik legismertebb producer, Quincy Jones, aki hamarosan 85 éves lesz. Minden újságíró ilyen őszinte interjúalanyra vágyik. Jones többek között elmondta: szerinte a chicagói maffia feje, Sam Giancana ölte meg John F. Kennedyt. Michael Jackson kapzsi volt, és plasztikafüggősége az apjára vezethető vissza, aki csúnyának tartotta és bántalmazta.
– Mindig azt mondta, hogy betegség miatt kellenek a műtétek. Lószart! – mondta Jones, aki szerint a Beatles tagjai voltak a legrosszabb zenészek, akikkel valaha is találkozott. Dicsekedett azzal, hogy 12 évvel ezelőtt randizott Donald Trump lányával, amit Ivanka szeretett volna. Szerinte a szőkeségnek van a legszebb lába a világon. Marlon Brandóról azt mondta, hogy egy postaládát is megd.gott volna, de lefeküdt Richard Pryorral is, akinek az özvegye megerősítette ezt, tudott férje biszexualitásáról.
„Ilyen volt a hetvenes évek. A drogok még jók voltak, ha eleget kokóztál, akkor akár egy radiátort is megd.gtál, és másnap virágot küldtél neki” – mondta Pryor özvegye.

line: Profimedia, Splash


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.