EUR: 323,48 Ft
CHF: 286,50 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitó hétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2. tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

A rekordnézőszámmal a Valami Amerika 3 első helyen nyitott a top 10-es listán, megelőzve a Fekete párduc című képregény-adaptációt is. Mint írják, utoljára 1997-ben A miniszter félrelép ért el a mostaninál nagyobb nézőszámot. A Valami Amerika első két része mellett a Magyar vándor és a Kincsem című filmeket is Herendi Gábor rendező jegyzi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.