2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitó hétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2. tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

A rekordnézőszámmal a Valami Amerika 3 első helyen nyitott a top 10-es listán, megelőzve a Fekete párduc című képregény-adaptációt is. Mint írják, utoljára 1997-ben A miniszter félrelép ért el a mostaninál nagyobb nézőszámot. A Valami Amerika első két része mellett a Magyar vándor és a Kincsem című filmeket is Herendi Gábor rendező jegyzi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.