2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Külföld

Bravúros életmentés

Elképesztő leleményességgel mentette meg két aneszteziológus egy jamaicai gép utasának életét. Amikor John Flanagan és Matthew Stevenson észrevette, hogy járatukon fulladozni kezd egy asszony, azonnal a segítségére siettek.

Flanagan mesterséges légzést alkalmazott az utasnál, míg társa, Stevenson nekilátott összerakni egy lélegeztetőgépet a vészhelyzetekre szánt oxigénmaszkból, ezzel megmentve a nő életét. A gép megszakította útját, majd mire landolt Floridában, a nő állapotát stabilizálták, és kórházba szállították.


Kapcsolódó Cikkek

 • Légkád

  Légkád

   Egy repülő kádat talált fel A The Real Guys nevű csapat, akiknek gyakran támadnak hasonlóan extrém ötleteik amiket aztán meg is valósítanak.

 • Békarodeó

  Békarodeó

  Majd öt percen keresztül képes volt a bogár hátán maradni ez a gyönyörű színekben pompázó béke, amit egy indonéziai fotósnak sikerült lencsevégre kapnia.

 • Életfogytiglani börtönre ítélték az újságírókat

  Életfogytiglani börtönre ítélték az újságírókat

  Súlyosbított életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt pénteken egy isztambuli bíróság hat újságírót, mert az ítélet szerint előre tudtak a 2016-os puccskísérletről, és hatalomátvételre szólítottak fel – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.