EUR: 323,79 Ft
CHF: 283,86 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Soros keze Izraelig is elér

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Soros Györgyöt tette felelőssé az afrikai menedékkérők kitelepítésével szembeni izraeli civil tiltakozásért, a magyar–amerikai üzletember pedig válaszában hazugsággal vádolta meg őt – írta az MTI. Netanjahu hangsúlyozta, hogy Barack Obama volt amerikai elnök „kétmillió beszivárgót telepített ki, és senki sem mondott semmit”.
Soros György korábban pénzügyi támogatásban részesített több, a palesztinok emberi jogaiért küzdő izraeli civil szervezetet. A pénzügyi spekuláns szerint nem szabad a nemzetközi törvényeket és a menekültegyezményeket megszegve, erőszakkal visszaküldeni a menedékkérőket oda, ahol üldözhetik vagy megölhetik őket.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta meg a Pesti Srácok. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

  • Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Soron kívüli ülést hívtak össze az Országgyűlésben az ellenzéki pártok a múlt hét pénteken az ápolási díj emelésének, illetve a kilakoltatással szembenéző devizahitelesek ügyében.