EUR: 312,97 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb IV.kerület

Tízperces betörőket fogtak

Gyanúsan viselkedő férfira és két fiatalkorú társára lettek figyelmesek a kerületi rendőrjárőrök a Jókai utcában a múlt héten az éjszakai órákban. A férfi a rendőrautót meglátva eldobta a kezében lévő csomagot, és társaival együtt elfutott, de a rendőrök néhány méter megtétele után elfogták.

Az eldobott csomagban ágyneműbe csavart laptopok, egy televízió és kisebb műszaki cikkek voltak. Hamar kiderült, hogy a holmikat néhány perccel elfogásuk előtt a IV. kerületi Lebstück Mária utcai egyik lakásból lopták el, ahová az erkélyajtón keresztül jutottak be. Az 53 éves budapesti B. Lászlót előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Két fiatalkorú társát az ellenük kiadott elfogató parancs alapján a XIV. kerületi járőrök Zuglóban fogták el, és állították elő az újpesti rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őket is gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.