EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb IV.kerület

Tízperces betörőket fogtak

Gyanúsan viselkedő férfira és két fiatalkorú társára lettek figyelmesek a kerületi rendőrjárőrök a Jókai utcában a múlt héten az éjszakai órákban. A férfi a rendőrautót meglátva eldobta a kezében lévő csomagot, és társaival együtt elfutott, de a rendőrök néhány méter megtétele után elfogták.

Az eldobott csomagban ágyneműbe csavart laptopok, egy televízió és kisebb műszaki cikkek voltak. Hamar kiderült, hogy a holmikat néhány perccel elfogásuk előtt a IV. kerületi Lebstück Mária utcai egyik lakásból lopták el, ahová az erkélyajtón keresztül jutottak be. Az 53 éves budapesti B. Lászlót előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Két fiatalkorú társát az ellenük kiadott elfogató parancs alapján a XIV. kerületi járőrök Zuglóban fogták el, és állították elő az újpesti rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őket is gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.