EUR: 323,24 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Tech

Tornáztassa agyát egy zseniális magyar játékkal!

Egy új, magyar fejlesztésű játék tartja lázban a logikai fejtörők kedvelőit. Az applikáció az Agymozgató névre hallgat, lényege, hogy szórakoztató módon találós kérdésezhetünk a Facebookon. Az agytornász játék számítógépen és telefonon is elérhető a Messengeren keresztül.

A játékot a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapat álmodta meg, majd készítette el, a visszajelzésekből pedig kitűnik, hogy a siker óriási. Az app 800 értékelés után is öt csillagon áll az ötből, továbbá az sem elhanyagolható, hogy az aktív felhasználók száma két hét alatt már több mint 28 ezernél tart, a júzerek száma pedig a 3 milliót is meghaladta.


A játék lényege, hogy a rendszerbe feltöltött több mint 200 különböző nehézségű találós kérdésre kell választ adnunk. Ha valamiért elakadnánk, a korábbi sikerekért kapott csillagokért cserébe segítséget kérhetünk a chatbottól. Az alkalmazás mobilon és asztali gépen is kellemes időtöltést nyújthat, a kezdéshez pedig nincs más dolgunk, mint az „Indítás” szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának, és már indulhat is a barkochba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mégsem lesz Samsung autó

    Mégsem lesz Samsung autó

    A Samsung Electronics Co. dél-koreai elektronikai konszern kedden cáfolta azokat a korábban megjelent sajtóértesüléseket, miszerint saját gépkocsigyártás megindítására készülne.

  • Rekord az új autók eladásában

    Rekord az új autók eladásában

    A 2018-as év elején tapasztalt fellendülés után folytatódik az újautók eladásának kiugró növekedése. Ez jól látszik az ország legszélesebb márkakínálatát értékesítő autókereskedés statisztikáiból is, hiszen 2018 első félévében már több mint 2.