EUR: 321,51 Ft
CHF: 283,69 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Egyéb Dunaújváros

Újabb fellépőkkel gazdagodott a névsor

A Rockmaraton szervezőcsapata láthatóan arra törekszik, hogy már időben leegyeztesse a júliusi fesztivál fellépőinek névsorát. A közelmúltban újabb zenekarokkal bővült a repertoár. 

A 2018-as Rockmaraton is emlékezetesnek ígérkezik: a júliusban, a Szalki-szigeten dübörgő egyhetes fesztivál szervezőcsapata újabb fellépőkről tájékoztatta a sajtót. Mint a közleményben olvasható, többek között a Crowbar zenekar is tiszteletét teszi majd Dunaújvárosban, akik a „lousianai mocsarakban” alakultak. Ők a doom és a heavy metalt a hardcore punkkal ötvözve saját zenei stílust hoztak létre, amelyet a „sludge metal” névre kereszteltek. Szintén az amerikai kontinensről, de nem az Egyesült Államokból, hanem Mexikóból származik a Brujeria zenekar, amely szintén nem lágy zenei dallamairól híres.


Az Ismerős Arcok zenekar is fellép majd a Rockmaratonon

Európát egyebek mellett a cseh Spasm képviseli majd a Rockmaratonon, de magyar zenekarokból sem szenvednek majd hiányt a rockzene kedvelői: egyebek mellett az Agregátor és az Ismerős Arcok együttes is ott lesz a Szalki-sziget színpadjain. A fesztivált július 9–14. között rendezik Dunaújvárosban.

Kapcsolódó Cikkek