EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,13 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Újra szerelmes Dér Heni

Dér Heni 2017 őszén másodszor is felbontotta jegyességét Vincze Gábor focistával, ám döntését egy percig sem bánta meg, hiszen boldogabb, mint valaha. A találgatásoknak véget vetve az énekesnő Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában bevallotta: ismét fülig szerelmes. – Ki vagyok virulva, nagyon jól vagyok. Összeszedtem magam, és re­mélem, hogy most már így is maradok. Boldog vagyok, nem kell megfelelnem, nem kell játszanom szerepeket, elfogad olyannak, amilyen vagyok. Teljesen civil területen dolgozik. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság – mesélt az énekesnő a titokzatos férfiról, akivel a Valentin-napot is együtt tölti, ráadásul Miamiban.

Dér Heni (forrás: Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.

 • Újra randizik Hajdú Péter

  Újra randizik Hajdú Péter

  Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.