2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Újra szerelmes Dér Heni

Dér Heni 2017 őszén másodszor is felbontotta jegyességét Vincze Gábor focistával, ám döntését egy percig sem bánta meg, hiszen boldogabb, mint valaha. A találgatásoknak véget vetve az énekesnő Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában bevallotta: ismét fülig szerelmes. – Ki vagyok virulva, nagyon jól vagyok. Összeszedtem magam, és re­mélem, hogy most már így is maradok. Boldog vagyok, nem kell megfelelnem, nem kell játszanom szerepeket, elfogad olyannak, amilyen vagyok. Teljesen civil területen dolgozik. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság – mesélt az énekesnő a titokzatos férfiról, akivel a Valentin-napot is együtt tölti, ráadásul Miamiban.

Dér Heni (forrás: Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.