EUR: 322,13 Ft
CHF: 283,90 Ft
2018. november 12., hétfő
Jónás, Renátó

Egyéb Szeged

Utcára megy a Fidesz Szegeden!

Több állomásból álló, úgynevezett utcafórumot hirdetett meg a Fidesz Szegeden. Bartók Csaba, a párt egyik országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta: szakítani akart a korábbi politikusi gyakorlattal, ezért keresett más találkozási formát az emberekkel.

– Szegeden a szocialisták alig mernek szemtől szemben beszélgetni az emberekkel, alig mozdulnak ki az elefántcsonttoronyból. Ők ezért azt akarták az emberektől, hogy azok „fáradjanak eléjük”, ha valamit akarnak. Én abban hiszek, hogy nekünk kell elmennünk a szegediekhez. Azért szerveztem meg ezeket az utcafórumokat, hogy kényelmesebb legyen az embereknek, és mi legyünk azok, akik odamennek hozzájuk. Szeretném tudni, hogyan érzik magukat; mik a problémáik; milyen feladatokat kell megoldani ott, ahol élnek; és mi az, amiben segíteni tudunk – magyarázta Bartók Csaba. A jelölt számos fórumot tart, a végén pedig nyilvánosságra is hozza, melyek a szegediek legfontosabb problémái és megoldásra váró ügyei, amelyekkel eddig nem foglalkozott senki.


Az országgyűlési képviselőjelölt szerint csak úgy lehet valaki sikeres politikus, ha sűrűn találkozik az emberek mindennapi gondjaival

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.