EUR: 311,98 Ft
CHF: 269,95 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Vastag Tamásék taroltak a Sztárban sztár +1 kicsiben

Vasárnap este véget ért a TV2 Sztárban sztár +1 kicsi című műsorának 2. évada.  A 10 hetes versenyt Vastag Tamás és Varga Szabolcs nyerte. Sejthető volt, hogy ők kerülnek ki győztesként, hiszen utolsó produkciójuk után nemcsak a zsűri, de a versenytársaik is könnyeiket nyelve, állva tapsoltak, és a műsor végén a stúdióban is őket várták nyertesként. Vastag Tamás leginkább azért örült a győzelemnek, mert az elmúlt 10 évben már számtalan hasonló műsorban feltűnt, és mindig ott volt a nagy esélyesek között, de mostanáig egyszer sem került ki győztesként. Külön öröm volt számára, hogy Szabolccsal nemcsak partnerek, de igaz barátok is lettek a felkészülés során: – Ő volt az, aki a műsor folyamán mindig arra ösztökélt, hogy saját magamhoz képest is próbáljak meg még 10 százalékot hozzátenni – nyilatkozta Tamás. Szabolcs számára is hatalmas öröm volt a győzelem, hiszen ikertestvére után idén ő nyerte a show-műsort.

Vastag Tamás
Varga Szabolcs


Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.