EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Vastag Tamásék taroltak a Sztárban sztár +1 kicsiben

Vasárnap este véget ért a TV2 Sztárban sztár +1 kicsi című műsorának 2. évada.  A 10 hetes versenyt Vastag Tamás és Varga Szabolcs nyerte. Sejthető volt, hogy ők kerülnek ki győztesként, hiszen utolsó produkciójuk után nemcsak a zsűri, de a versenytársaik is könnyeiket nyelve, állva tapsoltak, és a műsor végén a stúdióban is őket várták nyertesként. Vastag Tamás leginkább azért örült a győzelemnek, mert az elmúlt 10 évben már számtalan hasonló műsorban feltűnt, és mindig ott volt a nagy esélyesek között, de mostanáig egyszer sem került ki győztesként. Külön öröm volt számára, hogy Szabolccsal nemcsak partnerek, de igaz barátok is lettek a felkészülés során: – Ő volt az, aki a műsor folyamán mindig arra ösztökélt, hogy saját magamhoz képest is próbáljak meg még 10 százalékot hozzátenni – nyilatkozta Tamás. Szabolcs számára is hatalmas öröm volt a győzelem, hiszen ikertestvére után idén ő nyerte a show-műsort.

Vastag Tamás
Varga Szabolcs


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.