EUR: 323,24 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Vona felesége is a muszlimokért rajong – Fotók!

Miközben a Mandiner bemutatta az a felvételt, amin Vona Gábor törökül tett hitet Allah mellett, addig úgy tűnik felesége is az iszlámot élteti.

Vörös félhold, imára készülő muszlimok, mecsetek – egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló fényképeket mutat Vona Gábor feleségének egy 2014-es fotóalbuma, amelyet a saját közösségi oldalán osztott meg. A fotók mellé kísérő szövegeket is írt, így tudhatjuk meg, hogy a muszlimok imádkozó tornya (minaret) számára az örökkévalóságot jelenti – írja az Origo.


Forrás: Facebook

A lap úgy tudja, a felvételek Isztambulban készültek, ott ahol Vona Gábor is többször megfordult a Jobbik elnökeként.

Mint arról a Mandiner számolt be elsőként, előkerült pár felvétel, amin Vona Gábor Allahról beszél, az iszlámról, mint az emberiség utolsó reménye, sőt, kifejezi azt a reményét is, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból és csatlakozik a muszlim világhoz.


Úgy tűnik, Vona Gábor feleségét is magával ragadta a török túra.Egy másik fényképet, amelyen a török félholdas lobogó látszik “Szabad Európa…” képaláírással posztolt – ismerteti az Origo.

Forrás: Facebook

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  Zimányi András gondolt egyet, és egy olyan célt tűzött ki maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet.

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.