EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

A franciák nyugdíjas otthonokba telepítenék a migránsokat

Nicole Klein, a Loire menti régió prefektusa javasolni fogja, hogy a Nantes-i nyugdíjas otthont alakítsák át migráns fogadó hellyé, mivel csak így tudják befogadni az éves szinten mintegy 1700 migránst, amit ide telepítenek le a központi elosztást követően.

A francia kommentelők joggal akadtak ki, felháborodásuk teljesen érthető. A legenyhébb vélemények is gyalázatosnak és szégyenteljesnek tartják ezt a szégyenletes döntést. A nyugdíjasok a hét elején utcára is vonultak Franciaország szerte, így tiltakozva a Macroni megszorítások miatt, amelyekre a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása miatt volt szükség – írja a fdesouche.com.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.