EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Állami kitüntetéseket adott át Balog Zoltán – Fotók!

– Magyarországnak hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szüksége –jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Pesti Vigadóban, ahol március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, valamint Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszteket adott át. Összesen 148 személy részesült kitüntetésben.

A tárcavezető hangsúlyozta, bár fontos a kormány által elvégezhető munka, de önmagában az nem állhat meg olyanok erőfeszítése nélkül, akik a kultúra, a művészet, az oktatás, a tudomány, a sport, a hitélet területén kiemelkedőt alkotnak.


Tisztikeresztet kapott többek között dr. Lukács László néprajzkutató és dr. Almási Mihály baptista lelkipásztor. Lovagkeresztben pedig mások mellett Babos Tímea és Fucsovics Márton teniszezők és Baji Balázs atléta részesültek.

Arany Érdemkeresztet kapott többek között Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdázója, míg Ezüst Érdemkeresztben részesült Andrássy Szabolcsné pedagógus és Torma Gábor, a Budapesti Bábszínház műszaki vezetője is mások mellett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.