EUR: 312,78 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Külföld

Állami segélyből fizetik a migránsok a prostituáltakat – Videó!

Több mint egy éven keresztül nigériai prostituáltakat szállásolt el magánál az a migráns három gyermekes anya, akit a francia állam szállásolt el egy menedékjogi központban Loudun városában. Az örömlányok Párizsból jöttek hozzá minden hónap elején, amikor a mellette elszállásolt migránsok megkapták havi segélyüket az államtól.

Jogilag ugyanis az a helyzet, hogy a francia államnak el kell látnia azokat a külföldieket, akik többségében illegálisan érkeznek az országba. Addig, amíg a helyzetük nem rendeződik, addig a francia adófizetők pénzén kell lébecolniuk, ruházkodniuk és étkezniük. Az összeg egyébként 1118 euró havonta.


Ahogy ebből a történetből is kiderül, nemcsak alapvető szükségleteiket, hanem szexuális vágyaikat is kiélhetik a migránsok. Maga a nigéria elnök ismerte el, hogy nem tekinthető rasszistának az, aki népe rossz hírnevéről beszél, ugyanis az onnan érkező migránsok gyakran kábítószer vagy ember kereskedelem miatt ülnek börtönben, és mintegy 10000 nigériai nő dolgozik prostituáltként Franciaországban – írja a ripostelaique.com.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan emelkedik a mobil eszközökkel bonyolított fizetések száma Kínában, miközben a személyi számítógépekről kezdeményezett fizetések visszaszorulóban vannak.

 • Betiltották az Ubert Bécsben

  Betiltották az Ubert Bécsben

  A bécsi kereskedelmi bíróság ideiglenesen megtiltotta személyszállító tevékenység folytatását az Uber internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó amerikai vállalatnak, mondván, megsérti a tisztességes verseny szabályait.

 • Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Nem lehet megtiltani a törvényhozásnak, hogy közbelépjen, ha a helyhatóságok nem teszik meg a szükséges intézkedéseket a kisebbségek védelmében, ellenkező esetben a kisebbségi kérdés kizárólag helyi üggyé válna – állítja az a négy romániai alkotmánybíró, aki különvéleményt fogalmazott meg a marosvásárhelyi iskolaügyben.