EUR: 323,35 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Axl Rose-zal írja az AC/DC új albumát Angus Young

Axl Rose-zal, a Guns N’ Roses frontemberével írja az AC/DC új albumát Angus Young.

Az NME brit zenei portál emlékeztetett arra, hogy Rose már egy korábbi turnén is beugrott Brian Johnson énekes helyére, akinek egészségi problémák miatt kellett kiszállnia a zenekarból, orvosai ugyanis arra figyelmeztették, hogy elveszítheti a hallását, ha folytatja az éneklést.

Az AC/DC 1973 óta több mint 200 millió lemezt adott el. Legutóbbi albumuk, a Rock or Bust hatéves szünet után 2014-ben jelent meg. Ez az első lemezük, amelyen Malcolm Young gitáros, a banda egyik alapítója nem szerepel, ő is egészségi okokra hivatkozva vonult vissza. Angus Young testvére 2014-ben meghalt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A kelet-antarktiszi gleccserek is olvadnak

    A kelet-antarktiszi gleccserek is olvadnak

    Először észlelték jelentős mértékű olvadás jeleit az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek egy részénél – közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).

  • Macron engedményei aligha győznek meg minden sárgamellényest

    Macron engedményei aligha győznek meg minden sárgamellényest

    Az Emmanuel Macron francia államfő által hétfő este bejelentett adóügyi engedmények és minimálbér-emelés, a helyzet kialakulásában való felelősségének beismerése és bocsánatkérése aligha nyugtatják meg az egész társadalmat, a sárgamellényesek egy része továbbra is kész a demonstrációkra, emiatt félő, hogy folytatódnak a gazdaságnak és a társadalomnak is ártó akciók – állapította meg keddi riportjában az AFP hírügynökség.