2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Baby boommal nyitották az évet a sztárok

Még csak három hónap telt el az évből, de már számtalan hazai és külföldi híresség jelentette be, hogy az idén anyai örömök elé néz. Úgy tűnik, 2018-ban sem maradunk sugárzó arcú, boldog kismamák és gyönyörű sztárbabák nélkül. És még hol az év vége? 

A 27 éves Kulcsár Edina lassan már a negyedik hónapban jár. A szépség csodaként éli meg terhességét, hiszen hormonális betegsége miatt csupán 10 százalék esélye volt, hogy természetes úton fogan meg a baba, akit már régóta vártak.


Görög Zita terhessége mindenkit nagyon meglepett, ugyanis nemrég jelentette be, hogy párkapcsolatban él a focista Laczkó Zsolttal. A 38 éves műsorvezető korábbi vetélése után nagyon boldog kismama, habár a babát nem tervezték.

Csobot Adél
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csobot Adél még csak 24 éves, de már második gyermekét várja, akiről azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz. Az énekesnő és párja szerettek volna Nátán mellé egy kistestvért, hogy a gyerekek között kicsi legyen a korkülönbség, és ez sikerült is.


Profimedia, Splash

Eva Longoria 42 évesen első gyermekét várja. A színésznő sokáig titkolta várandósságát, de azóta már azt is elárulta, hogy kisfia születik. Férje, José Bastón már három gyermek édesapja, de Eva csak most fogja megtapasztalni az anyai örömöket.

Profimedia, Insight Media

Idén már két babával bővült a Kardashian család, és nem sokára megérkezik a harmadik is. A 33 éves Khloé és szerelme, Tristan tavaly szeptember óta alkotnak egy párt, és nagyon vágytak már egy picire.

Profimedia, Splash

A 36 éves Katalin hercegné tavaszra várja harmadik gyermekét, aki a hírek szerint április 23-án születik meg. Habár a brit királyi család még nem árulta el a baba nemét, a szakértők és a fogadóirodák szerint kislánnyal bővül a trónörökösök listája.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.