2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Egyre szürreálisabb az Oszter-ügy

Oszter Sándor régóta húzódó tárgyalása tegnap újabb fordulatot vett, hiszen a negyedrendű vádlott, K. Sándor visszavonta az eddigi vallomását a színész ellen, új vallomást tett, és elismerte: pszichés gondokkal küszködik, orvosi kezelésre szorul, és vélhetően skizofrén is. 

K. Sándor eddig azt állította, a színész által kért több millió forintot vesztegetés miatt adta. Most azonban úgy  vallott: az a pénz Oszter munkadíja volt, ami teljes jogon járt neki.


– Visszavonok mindent, amit Oszter Sándorról korábban mondtam. Csak a harag beszélt belőlem, mert gyűlölöm, amiért az alkohol rabjaként tönkretette a film imázsát, és nehezítette a munkát – vallotta K. Sándor, aki a bíróság számos kérdésére nem tudott válaszolni, sokszor zavartan, összefüggéstelenül beszélt, és még vádlott-társára is rákiabált.

Mint ismert, Oszter Sándor bírósági ügye lassan két éve húzódik, a színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják. Az ügy iratai szerint Oszter Sándor és a többi vádlott a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek összesen mintegy ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlott, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat, és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet.


– Átvágott egy álproducer. Az ügy negyedrendű vádlottja filmes szakembernek adta ki magát nekem. Ráadásul nem ő, hanem én fizettem neki másfél millió forintot egy ÁVH-ról szóló film forgatókönyvének jogaiért. A munka el is indult, azt ígérte, hogy ezt a pénzt visszakapom, és a munkámat is kifizetik. Ebből azonban semmi sem lett. Az álproducer időközben állítólag segíteni akart egy gazdag barátjának, aki ellen eljárás folyt. Pénzt kért ilyen-olyan jogcímen, később pedig csak úgy megnevezett embereket, köztük engem is, hogy benne voltunk a csalásban. (…) Ártatlan vagyok – nyilatkozta korábban Oszter az álproducerrel kapcsolatban. Az ítélethirdetés lapzártánkig nem történt meg.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.