2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb

Elárverezi cuccait a válás után Russel Crowe

Az Oscar-díjas Russel Crowe hamarosan végleg elválik feleségétől, Danielle Spencertől. A Gladiátor és a Robin Hood sztárja azonban a szomorkodás helyett inkább leleményesen hasznot húz a válásból, értéktárgyait ugyanis egy aukción fogja elárverezni. Az online vásáron a rajongók hozzájuthatnak az egykori szerelmes pár személyes tárgyaihoz, köztük bútorokhoz, hangszerekhez és olyan egyéb holmikhoz, amelyek valaha a színészek közös életét jelentették. Az aukció találóan A válás művészete nevet kapta, és több mint kétszáz terméket foglal magában, köztük például a Gladiátor című film ikonikus kocsijának egy másolatát is.

Russel Crowe (forrás:Instagram)


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.