EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Elegük lett a párizsiaknak a migránsokból

Elegük lett az embereknek Észak-Párizsban a migránsbandák belső háborúiból. Ugyanis ebben a negyedben él Párizsban a legtöbb bevándorló.

Több száz ember vonult az utcára „Együtt nemet mondunk az erőszakra” feliratú táblákkal a párizsi Gennevilliers nevű negyedben – olvasható az Origón.


Az ottaniak állandó félelemben élnek amelyet most megelégeltek. Felvonulásukkal a migránsbandák közötti erőszakos megnyilvánulásokra szerették volna felhívni a kormány figyelmét.

A felvonuláson Patrice Leclerc, a kerület polgármestere is felszólalt:


“Senki sem nyerhet ebben a háborúban. A fiatalok félnek, és jó okkal teszik” – írja az Origó.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.