EUR: 312,78 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Külföld

Elegük lett a párizsiaknak a migránsokból

Elegük lett az embereknek Észak-Párizsban a migránsbandák belső háborúiból. Ugyanis ebben a negyedben él Párizsban a legtöbb bevándorló.

Több száz ember vonult az utcára „Együtt nemet mondunk az erőszakra” feliratú táblákkal a párizsi Gennevilliers nevű negyedben – olvasható az Origón.


Az ottaniak állandó félelemben élnek amelyet most megelégeltek. Felvonulásukkal a migránsbandák közötti erőszakos megnyilvánulásokra szerették volna felhívni a kormány figyelmét.

A felvonuláson Patrice Leclerc, a kerület polgármestere is felszólalt:


“Senki sem nyerhet ebben a háborúban. A fiatalok félnek, és jó okkal teszik” – írja az Origó.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan emelkedik a mobil eszközökkel bonyolított fizetések száma Kínában, miközben a személyi számítógépekről kezdeményezett fizetések visszaszorulóban vannak.

 • Betiltották az Ubert Bécsben

  Betiltották az Ubert Bécsben

  A bécsi kereskedelmi bíróság ideiglenesen megtiltotta személyszállító tevékenység folytatását az Uber internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó amerikai vállalatnak, mondván, megsérti a tisztességes verseny szabályait.

 • Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Nem lehet megtiltani a törvényhozásnak, hogy közbelépjen, ha a helyhatóságok nem teszik meg a szükséges intézkedéseket a kisebbségek védelmében, ellenkező esetben a kisebbségi kérdés kizárólag helyi üggyé válna – állítja az a négy romániai alkotmánybíró, aki különvéleményt fogalmazott meg a marosvásárhelyi iskolaügyben.