2018. szeptember 22., szombat
Móric

Program

Élete koncertjére készül Koós János

Koós János, az elmúlt évtizedek zenei ikonja nyolcvan éves. Születésnapja alkalmából egy különleges koncerttel készül, ahol a közönség bepillantást nyerhet élete legfontosabb pillanataiba, felidézve  a régi idők szépségét.

–Nyolcvan éves vagyok. Ez alkalomból szeretném felidézni azokat az emlékeket, helyszíneket, és személyeket, melyek fontos szerepet játszottak az életemben. Egyfajta tárlatvezetésre viszem a közönséget, ahol betekintést nyerhetnek mind abba, amivel az elmúlt jó néhány évtizedben foglalkoztam.  Láthatnak majd rólam kiskori képeket, de felelevenítjük a pénzügyőr korszakomat, és természetesen azt is, hogy hogyan lettem énekes – avatott be minket a koncert részleteibe Koós, akinek a zene mellett a másik nagy szerelme a vitorlázás.


–Hatszoros magyar bajnok vitorlázó vagyok, a zene mellett ez a másik nagy szenvedélyem. Bejártam már szinte az egész világot, vitorláztam az Egyesült Államokban, Ausztráliában, és a Seychelle-szigeteken is. Bízom benne, hogy most nyáron is eljutok valahova, legalább a Balatonra. Szerencsére még az egészségem is engedi, kitűnően vagyok – mesélte jókedvűen az énekes, aki már túl van a próbákon és nagyon várja a holnapot.

–Sokat próbáltunk, Úgy érzem maximálisan felkészültem a koncertre. Izgulni nem izgulok, azt sohasem szoktam. Ennyi év szakma után már a pihenést és a kikapcsolódást is az jelenti, ha a színpadon állhatok és szórakoztathatom a közönséget. Ez lesz életem koncertje, már nagyon várom – árulta el Koós, akinek munkáját számos vendégelőadó és zenekar segíti majd.


Színpadra lép többek között felesége, Dékány Sarolta, lánya, Koós Réka, valamint Markos György és Szenes Andrea. Emellett három zenekar is kíséri majd, köztük a Pénzügyőr zenekar, az Expressz, és Monarchia Operett és Zenekar.

A koncert igazi show-nak ígérkezik, Koós-féle jellegzetes humorból és az ünnepi, jubileumi születésnapra emlékező hangulatból egész biztosan nem lesz hiány.

Időpont: Március 9. 19 óra
Helyszín: Budapest, MOMkult

Jegyekért kattintson ide

Koós János koncert (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest Music Expo újra a Hungexpón

  Budapest Music Expo újra a Hungexpón

  Idén is 18 ezer négyzetméteres területen, több tízezer hangszerrel, koncertekkel, előadásokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén.

 • Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  A tudományos előadások mellett több mint negyven kiállító várja a látogatókat vasárnap a Tudományok Fővárosa nevű rendezvényen Budapesten, az Akvárium Klubban, ahol élen járó hazai nagyvállalatok, startup cégek, fiatal kutatók, főiskolák és egyetemek mutatják be tevékenységüket.

 • Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenkilenc alkotás szerepel és ott lesz először látható Magyarországon Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta.

 • Moziajánló: Macskafogó

  Moziajánló: Macskafogó

  Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: rövid időre visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó!