EUR: 311,52 Ft
CHF: 266,04 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Program

Élete koncertjére készül Koós János

Koós János, az elmúlt évtizedek zenei ikonja nyolcvan éves. Születésnapja alkalmából egy különleges koncerttel készül, ahol a közönség bepillantást nyerhet élete legfontosabb pillanataiba, felidézve  a régi idők szépségét.

–Nyolcvan éves vagyok. Ez alkalomból szeretném felidézni azokat az emlékeket, helyszíneket, és személyeket, melyek fontos szerepet játszottak az életemben. Egyfajta tárlatvezetésre viszem a közönséget, ahol betekintést nyerhetnek mind abba, amivel az elmúlt jó néhány évtizedben foglalkoztam.  Láthatnak majd rólam kiskori képeket, de felelevenítjük a pénzügyőr korszakomat, és természetesen azt is, hogy hogyan lettem énekes – avatott be minket a koncert részleteibe Koós, akinek a zene mellett a másik nagy szerelme a vitorlázás.


–Hatszoros magyar bajnok vitorlázó vagyok, a zene mellett ez a másik nagy szenvedélyem. Bejártam már szinte az egész világot, vitorláztam az Egyesült Államokban, Ausztráliában, és a Seychelle-szigeteken is. Bízom benne, hogy most nyáron is eljutok valahova, legalább a Balatonra. Szerencsére még az egészségem is engedi, kitűnően vagyok – mesélte jókedvűen az énekes, aki már túl van a próbákon és nagyon várja a holnapot.

–Sokat próbáltunk, Úgy érzem maximálisan felkészültem a koncertre. Izgulni nem izgulok, azt sohasem szoktam. Ennyi év szakma után már a pihenést és a kikapcsolódást is az jelenti, ha a színpadon állhatok és szórakoztathatom a közönséget. Ez lesz életem koncertje, már nagyon várom – árulta el Koós, akinek munkáját számos vendégelőadó és zenekar segíti majd.


Színpadra lép többek között felesége, Dékány Sarolta, lánya, Koós Réka, valamint Markos György és Szenes Andrea. Emellett három zenekar is kíséri majd, köztük a Pénzügyőr zenekar, az Expressz, és Monarchia Operett és Zenekar.

A koncert igazi show-nak ígérkezik, Koós-féle jellegzetes humorból és az ünnepi, jubileumi születésnapra emlékező hangulatból egész biztosan nem lesz hiány.

Időpont: Március 9. 19 óra
Helyszín: Budapest, MOMkult

Jegyekért kattintson ide

Koós János koncert (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jön a Budapest Art Week

    Jön a Budapest Art Week

    Idén 72 fővárosi és szentendrei galériában, múzeumban, műteremben és egyéb helyszínen 96 kiállításon és 80 kiegészítő programon vehet részt április 17.

  • Idén is lesz Alvás Világnapja számtalan orvos és szakértő részvételével

    Idén is lesz Alvás Világnapja számtalan orvos és szakértő részvételével

    Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából. Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és az alvatlanság egyre inkább népbetegség; megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk – írja a napialvas.