EUR: 312,98 Ft
CHF: 261,57 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Külföld

Ennek a néninek mutogatták a péniszüket a migránsok – Videó!

Még napokkal a történések után is láthatóan felzaklatta a szörnyűség azt az idős nőt, akinek a nemi szervüket mutogatták a migránsok.

Hamburgban is tombol a migránserőszak. Az alábbi videóban egy 75 éve nyugdíjas német hölgy beszélt arról, ahogy migránsok egy csoportja a nemi szervét kezdte el neki mutogatni – írja az Origo.

Miközben az interjú készült odalépett a nénihez három bevándorló fiatal, akik vitatkozni kezdtek az idős nővel. Azt állították, a néni alaptalanul vádolja az iszlámot. Erre a hölgy kijelentette, az iszlám és a keresztény kultúra nem tud egymás mellett békésen megélni, és teljesen hibás volt a merkeli politika, ami arról beszélt, hogy Németország tudja kezelni a migránsválságot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan emelkedik a mobil eszközökkel bonyolított fizetések száma Kínában, miközben a személyi számítógépekről kezdeményezett fizetések visszaszorulóban vannak.

 • Betiltották az Ubert Bécsben

  Betiltották az Ubert Bécsben

  A bécsi kereskedelmi bíróság ideiglenesen megtiltotta személyszállító tevékenység folytatását az Uber internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó amerikai vállalatnak, mondván, megsérti a tisztességes verseny szabályait.

 • Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Nem lehet megtiltani a törvényhozásnak, hogy közbelépjen, ha a helyhatóságok nem teszik meg a szükséges intézkedéseket a kisebbségek védelmében, ellenkező esetben a kisebbségi kérdés kizárólag helyi üggyé válna – állítja az a négy romániai alkotmánybíró, aki különvéleményt fogalmazott meg a marosvásárhelyi iskolaügyben.