EUR: 324,16 Ft
CHF: 278,71 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Gulácsi a Chelsea-nél vagy az Atléticónál folytatja?

Az ESPN amerikai sportcsatorna szerint Gulácsi Péterre, az RB Leipzig 27 éves magyar válogatott kapusára szemet vetett a Chelsea és az Atlético Madrid. A játékos iránt a hétvégi, Bayern München elleni győzelem után nőtt meg az érdeklődés, bár eddig is imponáló teljesítményt nyújtott a Bundesligában, hiszen 27 meccsen csak 35 gólt kapott, ráadásul a BL-ben, majd az Európa Ligában is jól teljesített, teljesít.

A hírnek komolyabb alapot szolgáltat az a tény, hogy a Chelsea és az Atlético Madrid kapus nélkül maradhat a nyáron, Thibaut Courtois még nem hosszabbított a londoniakkal, illetve Jan Oblak elhagyhatja az Atléticót az Arsenal vagy a PSG kedvéért, és a szlovén kapust pótolnák Gulácsival, aki egyébként a Liverpoolnál töltött öt éve miatt angol nevelésűnek számít.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hazaigazolt Tajti Mátyás

  Hazaigazolt Tajti Mátyás

  A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

 • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.

 • Ez a vb álomcsapata

  Ez a vb álomcsapata

  Kihirdette a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szurkolók világbajnoki álomcsapatát. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ez az összeállítás inkább érzelmi, mint szakmai alapon jött létre, hiszen három brazil labdarúgó is helyet kapott a keretben és Cristiano Ronaldo is be lett válogatva.