EUR: 312,97 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Sport

Gulácsi a Chelsea-nél vagy az Atléticónál folytatja?

Az ESPN amerikai sportcsatorna szerint Gulácsi Péterre, az RB Leipzig 27 éves magyar válogatott kapusára szemet vetett a Chelsea és az Atlético Madrid. A játékos iránt a hétvégi, Bayern München elleni győzelem után nőtt meg az érdeklődés, bár eddig is imponáló teljesítményt nyújtott a Bundesligában, hiszen 27 meccsen csak 35 gólt kapott, ráadásul a BL-ben, majd az Európa Ligában is jól teljesített, teljesít.

A hírnek komolyabb alapot szolgáltat az a tény, hogy a Chelsea és az Atlético Madrid kapus nélkül maradhat a nyáron, Thibaut Courtois még nem hosszabbított a londoniakkal, illetve Jan Oblak elhagyhatja az Atléticót az Arsenal vagy a PSG kedvéért, és a szlovén kapust pótolnák Gulácsival, aki egyébként a Liverpoolnál töltött öt éve miatt angol nevelésűnek számít.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

 • Courtois beperelte Wilmotsot

  Courtois beperelte Wilmotsot

  Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.

 • Megénekelték Görbicz Anitát

  Megénekelték Görbicz Anitát

  Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette.